Bestellen en betalen

Prijzen

Alle prijzen vermeld op onze website, zijn inclusief 21% of 6% BTW. Alle prijzen zijn exclusief verzendingskosten. Deze worden afzonderlijk berekend.

Betaling

Je kan online betalen via Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard of via overschrijving.

Herroepingsrecht

In het kader van de verkoop op afstand heb je het recht om af te zien van je aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Na telefonische melding of melding via mail kan u de goederen op eigen risico en op eigen kosten, in onbeschadigde en ongebruikte toestand, terugsturen naar Allotte, Wiekevorstse Steenweg 36a, 2270 Herenthout. Stoffen kunnen teruggestuurd worden vanaf een minimum van 50 cm en patronen moeten ongeopend zijn. Na ontvangst en controle van het pakket maken we het geld per bank over.

Voortgang

Nadat je de bestelprocedure doorlopen hebt en de betaling via de beveiligde website volledig doorlopen hebt, krijg je via mail een orderbevestiging. Heb je gekozen voor betaling per overschrijving, dan krijg je eveneens een bevestiging per mail waarin alle details staan om de betaling te kunnen uitvoeren.

Verzending

Verzending

Bestellingen worden binnen de 24u verzonden, altijd via Bpost. We proberen dit zoveel mogelijk in een omslag te verzenden, zodat dit via de brievenbus aan huis kan. Indien de bestelling te groot is, wordt deze als pakket verzonden. Je bestelling is echter niet verzekerd. De tarieven van Bpost worden gehanteerd en worden bij het totaalbedrag van de bestelling gerekend.

Gratis verzending

Bestellingen boven 50 euro worden, binnen België, gratis verzonden. De verzendingskosten voor bestellingen van een lager bedrag, worden berekend op basis van gewicht en omvang.

Niet thuis

Niet thuis? Bij brievenbuspost is dit geen probleem, je brief wordt gewoon gepost in je brievenbus. Bij verzending van een pakket moet je wel aanwezig zijn. Wanneer dit niet het geval is, laat de postbode een briefje na. Met dit briefje kan je de volgende dag je pakket afhalen.

Ander leveringsadres

Wil je je pakket op een ander adres laten leveren? Bijvoorbeeld op je werk? Dan kan je bij het ingeven van de bestelling kiezen voor een ander leveringsadres.

Kortingscodes

Kortingscode

Deze kan je ingeven bij het afronden van de bestelling. Je kan per bestelling maar één kortingsode gebruiken.

Gebruik code

Je krijgt geen geld terug wanneer je kortingscode niet volledig opgebruikt werd. Dan komt het resterende bedrag te vervallen. Je gebruikt dus best de volledige kortingscode.

Stoffen en fournituren

Stoffen wassen

Om verrassingen te voorkomen, raden we aan stoffen en  fournituren altijd voor te wassen op 30 graden. Dit om krimpen en kleurvermenging te voorkomen.

Kleuren van stoffen op de website

Bij het nemen van de foto’s van de stoffen voor de website, proberen we steeds de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Uiteraard kunnen hier kleine verschillen optreden omwille van verschillende instellingen van beeldschermen.

Assortiment

Je kan ons altijd contacteren voor meer informatie over onze stoffen, of om suggesties te doen voor stoffen die (nog) niet in ons assortiment zitten. We bekijken dit graag!

FAQs

VRAAG MAAR RAAK

Hier vind je de meest gestelde vragen terug. Zijn sommige zaken toch nog niet duidelijk, stuur dan gerust een mailtje naar info@allotte.be. Wij beantwoorden uw vraag met plezier.

Zit je met nog vragen? Neem contact met ons op!